Search
Close this search box.

AI-trends en de Cloud; ben jij er al klaar voor?

Gebruik van Artificial Intelligence biedt organisaties onverwachte mogelijkheden en innovaties. Tegelijkertijd transformeren organisaties steeds meer richting de Cloud waarin veel data en processen terecht komen. Cloudtechnologie biedt developers van AI-algoritmen veel mogelijkheden, waardoor beide ontwikkelingen elkaar versterken. Sinds december 2022 is deze ontwikkeling in stroomversnelling geraakt door ChatGPT. De aankondiging van Microsoft om ChatGPT in Azure en M365 te verbinden zet elke organisatie in staat om laagdrempelig de kracht van AI toe te passen.

Tijdens dit event bespreekt trendwatcher Vincent Everts eerst de trends en de toekomst van AI. Wat kan AI voor bedrijven betekenen? Wat zijn de voordelen van AI? Hoe ontwikkelt AI zich in 2023?

Daarna bespreken Kevin Janssen en Marcel Meurer de praktische mogelijkheden die AI met zich mee brengt en laten zij praktijkvoorbeelden zien waarin AI verbeteringen aanbrengt in data en bedrijfsprocessen. Microsoft integreert de functionaliteit van ChatGPT in Azure en M365. Toepasbare voorbeelden worden getoond in een interactief deel.

Nadien gaat Ruben Raadsheer in op de AI trends die in gespecialiseerde start-ups en organisaties met AI ambities spelen. Het centrale thema daarin is hoe interne IT organisaties de toenemende vraag naar AI platforms vanuit developers kunnen faciliteren. Welke uitdagingen spelen hierbij? Welke oplossingen worden voorgesteld? Welke resultaten levert dat op?

Tot slot komen In een panel onder leiding van Auke Kuiper en Muneer Ahmad Dedmari vragen van deelnemers aan bod.

Deze meet-up is een must-go voor elke IT-manager en -architect, die serieus wil weten of zijn organisatie, koploper, middenmoter of achterblijver is.

Wanneer: donderdagmiddag 16 maart 2023
Waar: Tuinzaal Hortus Botanicus, Leiden

Programma
14:00 Welkomstwoord Jaucke Hamstra, Proact NL
14:15 Presentatie Vincent Everts over de grote ICT-trends en inspeelmogelijkheden van AI
14:45 Presentatie Kevin Janssen en Marcel Meurer over AI in de praktijk, met toepasbare voorbeelden van ChatGPT in Azure en M365
15:30 Pauze
15:45 Presentatie Ruben Raadsheer over AI-trends in start-ups en organisaties
16:15 Panel en groepsdiscussie onder leiding van Auke Kuiper en Muneer Ahmad Dedmari over o.a. het belang van AI-faciliteiten
17:15 Borrel

We hopen je te zien op donderdag 16 maart!

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.