Hoe om te gaan met jouw IT strategie in tijden van economische onzekerheid

Ontdek tijdens ons evenement op 18 oktober hoe verschillende diensten en oplossingen van ons organisaties helpen bij het omgaan met economische onzekerheid. Leer van best practices en succesverhalen om veerkrachtige bedrijfsmodellen te creëren en duurzaamheid te bevorderen.

Dit evenement is bedoeld voor leiders, besluitvormers en IT-professionals die op zoek zijn naar innovatieve ideeën om economische onzekerheid aan te pakken terwijl er een grote mate van flexibiliteit en innovatie ruimte beschikbaar blijft en duurzaamheid te integreren in hun bedrijfsstrategieën. Door middel van informatieve presentaties en praktijkgerichte sessies zullen we concrete inzichten bieden over de implementatie van hybride cloud-oplossingen en hoe deze kunnen bijdragen aan het succes en de veerkracht van organisaties.

 

Programma

09:00 – 09:30  Inloop

09:30 – 09:35  Welkomstwoord (Kevin Janssen, Proact NL)

09:35 – 10:20  Hoe krijg je met Azure ARC controle en inzicht in jouw veranderende en flexibele multi-cloud IT landschap? (Herman Keijzer, Microsoft)

10:20 – 10:30  Pauze

10:30 – 11:15  Maak jouw infrastructuur elastisch, kosten efficient en consistent door Azure Stack HCI toe te passen (Paul Bootsma, Dell)

11:15 – 11:45 Worry-free infrastructuur door het gebruik van Proact Hybrid Cloud IaaS (Daan Duintjer, Proact NL)

11:45 – 12:15 Hoe kun je meer efficiëntie behalen in jouw moderne infrastructuur en workspace? (Michel van Eeuwen, Proact NL)

12:15 – 13:00 Lunch en netwerkmogelijkheid

Wanneer: 18 oktober 2023

Locatie

Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol


Schrijf je nu in!

Delen

Gerelateerde content

Neem contact op

We horen graag van je. Stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.