Zoek
Sluit dit zoekvak.

Business consultancy en Staffing

Met een team van diverse experts, waaronder ICT- en IV-managers, Project Managers, Proces Managers, en specialisten op het gebied van informatiebeveiliging, datakwaliteit, BI en AI, zijn we in staat op maat gemaakte oplossingen te bieden voor verschillende sectoren zoals gemeenten en de zorg. Onze consultants zijn toegewijd aan het begeleiden van organisaties in hun digitale transitie.

Digitale transitie Betekent verandering

Business Consultancy

In veel verandertrajecten blijkt dat klanten een onafhankelijke maar scherpe blik van buitenaf waarderen. Onze Business Consultants adviseren, ondersteunen en begeleiden klanten bij grote ICT-organisatorische wijzigingen en complexe vraagstukken. De consultants weten hoe zij uw ICT-beleid het beste voor het primaire bedrijfsproces kunnen inzetten. Wij geloven dat het bereiken van succes niet alleen draait om het leveren van de beste technische oplossingen maar ook om het begrijpen van de mensen achter de organisatie.

Ons team bestaat uit ICT en IV managers, Project Managers (Agile/ PRINCE2), Proces Managers, Informatie (Beveiliging) Managers en data kwaliteit / BI/ AI specialisten. Ze zijn niet alleen experts op hun vakgebied maar kennen de Business. Of het nu gaat om gemeenten of de zorg, onze consultants hebben de kennis en ervaring om de complexiteit van deze sectoren te begrijpen en passende oplossingen te bieden. Maar bovenal draait het bij ons om de mensen. Wij geloven dat elke organisatie uniek is en wij geloven dat iedere consultant uniek is. Zij zijn toegewijd om samen met u de digitale transitie te begeleiden.

Ook benieuwd of dat nuttig voor jou is?
Neem contact met ons op om te zien hoe onze Business Consultants jouw organisatie kunnen helpen. 

Collega 1 aan het woord
Tekst collega 1
Collega 2 aan het woord
Tekst collega 2
Collega 3 aan het woord
Teskt collega 3
Vorige slide
Volgende slide

Het leveren van tijdelijke technische experts voor het uitvoeren van opdrachten.

Staffing

Onze Staffing medewerkers bieden tijdelijke ondersteuning bij technische vraagstukken en het waarborgen van de continuïteit van ICT-diensten.

Ons team bestaat uit functioneel applicatie Beheerder en Technisch Applicatie Beheerder, Netwerk- en Systeembeheer en Helpdeskmedewerkers.

Onze medewerkers zijn specialiseert in specifieke ICT gebieden en worden ingezet voor de uitvoering van opdrachten, om pieken in werklast op te vangen en specifieke kennis te bieden.

Collega 1 aan het woord
Tekst collega 1
Collega 2 aan het woord
Tekst collega 2
Collega 3 aan het woord
Tekst collega 3
Vorige slide
Volgende slide

Neem gerust contact met ons op

Neem contact op

We horen graag van je. Bel ons, word lid van onze social media community of stuur ons een e-mail via onderstaande contactformulieren.

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.

Proact nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en geïnspireerd met onze nieuwsbrief! Ontvang regelmatig updates over IT en digitalisering en exclusieve uitnodigingen voor evenementen rechtstreeks in uw inbox. Meld je nu aan!

Door op Verzenden te klikken, ga ik akkoord met de voorwaarden die zijn vermeld in het privacybeleid van Proact.