Mail, Messaging, Communication and Collaboration

Stroomlijn uw zakelijke communicatie en samenwerking

U zoekt naar een platform om uw zakelijke communicatie verder te optimaliseren. Dan hoeft u niet verder te zoeken. Met Microsoft Exchange Server (Outlook) en Skype for Business (voorheen Lync) heeft u alle middelen voorhanden om intern en extern effectief te communiceren via alle kanalen, van spraak en e-mail tot video en messaging. U kunt deze oplossingen desgewenst aanvullen met OneDrive for Business en/of SharePoint voor het centraal opslaan van documenten en gegevens. Deze oplossingen zijn beschikbaar als Office 365-diensten, vanuit uw eigen of een hosted datacentrum. Daarnaast zijn ze ook in een hybride variant af te nemen. 

 

Video: Skype for Business: Vision for the future.

Video: Exchange Online Overview

Belangrijkste voordelen:

Validated design
  Ontzorgd  
Efficiënter en slimmer werken.   Communiceer met iedereen, overal, op uw favoriete apparaat.   Een geïntegreerde oplossing voor e-mail, chat, beschikbaarheidsinformatie, telefonie, en meer.
         
Oracle back up     Patchen/upgraden
Een centrale plaats voor al uw werkbestanden.   Diverse beveiligingsmaatregelen standaard ingebouwd.   Een schaalbare oplossing, zowel voor wat betreft infrastructuur als licentiestructuur.
vroeg testen mogelijk   email archive  
Mogelijkheid om al in vroeg stadium na een korte periode te beginnen met testen.   E-mail archivering is een integraal onderdeel van Microsoft Exchange Server en Exchange Online.  

 


 

Referenties:

referenties VX

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS