Enterprise Architectuur

Enterprise Architectuur as a Service

Enterprise Architectuur is een belangrijk stuurinstrument om een brug te bouwen tussen business en IT. Vaak zijn IT-landschappen rigide. Juist in een wereld waarin we te maken hebben met legacy-systemen en cloudtoepassingen die met een druk op de knop beschikbaar zijn, is een duidelijke visie nodig om een gestandaardiseerde en geïntegreerde architectuur te realiseren. Enterprise Architectuur van Proact VX biedt deze visie. Wij leveren een gestructureerde aanpak om strategisch inzicht te verkrijgen, afhankelijkheden te identificeren en business- en IT-domeinen optimaal af te stemmen. Zo wordt IT de enabler van uw business.

Belangrijkste voordelen:

brug tussen business en it   Validated design   strategisch inzicht
Betere afstemming tussen business en IT.   Verbeter time-to-value, reduceer IT-kosten en minimaliseer risico’s.   Verkrijg strategisch inzicht in de afhankelijkheden tussen de business en IT-domeinen.
         
bedrijfproces   omtegreeerde architectuur   support van business
Ondersteun de digitalisering van de bedrijfsprocessen.   Dring de complexiteit terug en realiseer een geïntegreerde en gestandaardiseerde architectuur.   Vergroot de support van zowel business als IT-stakeholders met een duidelijke visie.

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS