EMC

Proact & EMC- samenwerking sinds 1999

Proact werkt al sinds 1999 met succes samen met EMC, behoort op dit moment tot de snelstgroeiende EMC partners in Nederland en is in het bezit van het EMC Signature partnership. We ontwerpen, leveren, ondersteunen en beheren EMC enterprise-class storagesystemen in elke denkbare branche en voeren eigen support uit op EMC midarange systemen als VNX, Isilon en Datadomain.

Aanbevelingen

  • "We hebben vrij lang met de vraag geworsteld of we enkel storage-capaciteit zouden inkopen voor dit specifieke VDI-project of dat we onze storage-omgeving grondig zouden vernieuwen. Proact heeft ons uitstekend hierin geadviseerd en het project daarnaast ook geïmplementeerd.”

    Pim ’t Hart, Poject Manager Optiver

  • “Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft Proact de award ontvangen voor ‘Fastest Growing Partner of the Year’ van EMC. Een ongekende prestatie en een enorme bevestiging van het wederzijdse Partnership.”

    Eelco Wanders, Channel Manager bij EMC Netherlands

  • "Door alleen data-verschillen te back-uppen en client based deduplicatie middels de EMC Avamar technologie is de geback-upte data teruggebracht tot 0,5%.”

    Paul Storm van Leeuwen, Systems Administrator Holmatro

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS

Woonbedrijf Movares Solvinity