Al sinds 1994 helpen organisaties flexibeler te worden met storage-, stack- en cloud oplossingen

Proact is Europa’s meest vooraanstaande onafhankelijke datacenter en clouddiensten provider. Door het leveren van flexibele, toegankelijke en veilige IT-oplossingen en diensten, helpen wij bedrijven en organisaties risico’s en kosten te verlagen en tegelijkertijd de flexibiliteit, productiviteit en efficiëntie te verhogen. Wij hebben wereldwijd meer dan 5.000 succesvol afgeronde projecten bij meer dan 3.500 klanten en wij beheren momenteel ruim 100 petabyte aan data in de cloud; private, public en hybrid. Proact heeft al ruim 800 professionals in dienst verspreid over 15 landen in Europa en Noord-Amerika. Ons moederbedrijf, Proact IT Group AB, is opgericht in 1994 en staat sinds 1999 genoteerd aan Nasdaq Stockholm (PACT).

Meer over Proact

 • Over ons

  Vacatures

  Wij kunnen altijd mensen gebruiken die al professionele expertise hebben, maar hun talenten graag nog verder willen ontwikkelen en hun ervaring willen delen met andere professionals, zowel binnen Proact als bij onze klanten. Maar ook jong talent is van harte welkom.

  Read more
 • Evenementen

  Wij van Proact willen onze kennis graag delen. Dat doen we aan de hand van allerlei workshops en seminars. Er is altijd wel iets leuks te beleven, ofwel georganiseerd door onszelf of in samenwerking met een of meerdere van onze technologiepartners. Houd onze agenda in de gaten!

  Read more
 • Nieuws

  Lees hier de nieuwste persberichten van Proact

  Read more

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS

Fokker Aerostructures Solvinity Woonbedrijf