Al sinds 1994 helpen organisaties flexibeler te worden met storage-, stack- en cloud oplossingen

Proact is Europa’s grootste datacenter solution provider en cloud specialist. Met meer dan zeshonderd medewerkersvanuit vijftien landen is ons primaire doel om voor onze klanten kosten te verlagen, operationele risico’s te verkleinen en hen innovatie aan te dragen. Als specialist levert Proact niet alleen storage-, network- en computing-oplossingen, maar ook de bijbehorende support, consultancy, financingen beheer. Tevens is zij Europa’s grootste managed cloud serviceprovider met meer dan 70 Petabyte aan beheerde data, ondergebracht in zowel eigen datacenters als die van klanten. Proact heeft oplossingen en diensten geleverd bij meer dan 4.000 klanten en is beursgenoteerd.

Meer over Proact

 • Over ons

  Vacatures

  Wij kunnen altijd mensen gebruiken die al professionele expertise hebben, maar hun talenten graag nog verder willen ontwikkelen en hun ervaring willen delen met andere professionals, zowel binnen Proact als bij onze klanten. Maar ook jong talent is van harte welkom.

  Read more
 • Evenementen

  Wij van Proact willen onze kennis graag delen. Dat doen we aan de hand van allerlei workshops en seminars. Er is altijd wel iets leuks te beleven, ofwel georganiseerd door onszelf of in samenwerking met een of meerdere van onze technologiepartners. Houd onze agenda in de gaten!

  Read more
 • Nieuws

  Lees hier de nieuwste persberichten van Proact

  Read more

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS

Fokker Aerostructures ASP4all Woonbedrijf