Hem
Main image

Proact - Innoveren met sterke technologische partners

Proact is de grootste onafhankelijke integrator van storagesystemen en aanbieder van clouddiensten van Europa en levert al 19 jaar succesvolle projecten. Dat was zonder onze technologische partners niet mogelijk geweest.

Proact werkt met diverse zorgvuldig geselecteerde partners, die samen alle aspecten van storage, virtualisatie, netwerken en security kunnen leveren. Ons portfolio aan leveranciers bevat een perfecte combinatie van nieuwe innovatie en gevestigde, bewezen technologie. Een goede partner moet onze klanten kunnen helpen minder risico te lopen, kosten te besparen en bovenal betere IT-diensten te leveren.

Samen met haar technologische partners staat Proact in de branche bekend om haar innovatie en technologische ontwikkelingen. Om er zeker van te zijn dat onze klanten de benodigde service en ondersteuning krijgen, investeert Proact in de training en certificering van haar technische consultants en support teams. Zo houden we altijd de hoogst mogelijke certificeringsniveaus.

Proact en Cisco werken al sinds lange tijd samen. Zij combineren vooraanstaande technologie met een bewezen leveringsmodel in krachtige, betrouwbare en betaalbare oplossingen die de verwachtingen van de klant steenvast overtreffen.


Proact en EMC werken al sinds 1999 met succes samen. De kwaliteiten en bewezen ervaring van Proact en het portfolio van EMC op het gebied van enterprise-class databeheer vormen een sterke combinatie.


Proact biedt verschillende datamangement oplossingen in samenwerking met Micosoft, zoals een private en een hybride cloud oplossing. Daarnaast leveren wij ook diensten op basis van Microsoft producten.


Vanaf 1997 werkt Proact samen met NetApp. Tot op heden hebben we tientallen PB aan gegevens in verschillende cloudvormen in beheer en zijn veelvoudige systemen geïmplementeerd.


Door de ervaring en hoogst mogelijk gecertificeerde consultants kan Proact in samenwerking met Riverbed organisaties helpen hun performance te verbeteren op de verschillende toepassingsgebieden. 


De kracht van Proact & Commvault is het samenbrengen van verschillende dashboards in één, waaronder Back-up-, Deduplicatie- en Archiving Management. 


Proact heeft als VMware Integrator diverse prijzen gewonnen en al meer dan 500 complexe virtualisatieprojecten afgeleverd. Met VMware kunt u IT-diensten op een totaal andere manier leveren – en Proact helpt u daarbij.


Proact VX heeft jaren ervaring met het succesvol implementeren van VDI en Mobility oplossingen op basis van Citrix producten.  


Proact VX en RES kunnen een lange samenwerkingsverband. Als Consulting partner voor RES zijn wij de partij die organisaties helpt bij het succesvol implementeren van alle RES One producten.