Archiving-as-a-Service

Uw lange-termijnarchief beschikbaar als dienst

Met Archiving-as-a-Service biedt Proact archivering als dienst op een shared of dedicated platform. Archieven van tientallen terabytes of zelfs petabytes die u voor langere tijd moet bewaren, zorgen voor diverse uitdagingen: migraties, back-up-windows, performance-degradatie, capaciteitsbeperkingen en een toenemende beheerlast. In veel organisaties is twintig procent van de data dynamisch en tachtig procent statisch.

Lees nu het eBook dat u stap voor stap rondleidt tijdens de journey to the cloud.  Cloud journey ebook button

De voordelen

 • Uw archief als water uit de kraan

  Uw archief als water uit de kraan

  Wij archiveren en beheren uw data conform door u opgegeven bewaartermijnen en protectiemechanismen. U betaalt naar gebruik.

 • Alle data on-line

  Alle data on-line

  Proact maakt gebruik van een op disks gebaseerd archiveringssysteem waardoor uw data gedurende de gehele levensduur online en met hoge snelheid beschikbaar is voor gebruikers.

 • Nagenoeg oneindig schaalbaar

  Nagenoeg oneindig schaalbaar

  We gebruiken scale-out architecturen waarmee de dienst berekend is op multi-petabyte datasets.

 • Extreem veilig

  Extreem veilig

  U kunt kiezen voor enkele of redundante opslag en back-up door middel van snapshots. Ook is het mogelijk om reserve-kopieën naar tape te schrijven als extra bescherming.

 • WORM-functionaliteit

  WORM-functionaliteit

  Data is vanuit juridisch oogpunt aantoonbaar onmodificeerbaar weg te schrijven (bijvoorbeeld voor financiële of medische archivering).

 • Een vaste prijs per GB gedurende de hele contractduur

  Een vaste prijs per GB gedurende de hele contractduur

  Een vaste prijs per additionele GB voor groei, onafhankelijk van de resterende contractduur. Bij veel andere serviceproviders worden additionele GB’s duurder naarmate de resterende contractduur afneemt.

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS

Fokker Aerostructures Reinier de Graaf Groep Grieg Star Shipping