Implementatie

Wat doen we?

Proact Professional Services is gespecialiseerd in het implementeren van server-, storage- en converged infrastructures. Ons internationale team bestaat uit ruim 450 ervaren consultants met samen meer dan drieduizend jaar IT-ervaring. Het team biedt een volledige service van ontwerp tot turnkey-oplevering.

  • Krachtige prestaties dankzij Flash

  Competence-database

  Onze projectmanagers beschikken over een centrale competence-database, waarin de expertise en certificering van iedereen engineer vastgelegd. Ditzelfde geldt voor kennis en ervaring opgedaan tijdens de implementatie van meer dan 3.500 projecten.

 • Prince 2

  Gecombineerde cloud- en projectimplementaties

  De op PRINCE2 gebaseerde projectmanagementmethodiek is afgestemd op hybride oplossingen waarbij we een traditioneel project kunnen combineren met de implementatie van één of meerdere Proact Managed Cloud Services (MCS). Op uw locatie, in onze datacenters of in een combinatie van beide.

 • Testen en overdracht naar support

  Testen en overdracht naar support

  Aan de hand van het projectplan vinden er verschillende testen plaats. Pas als deze succesvol zijn afgerond, is de oplevering voltooid en dragen we de oplossing over aan de Proact Premium-supportorganisatie.

 • Certificering

  Certificering & best practice

  Onze engineers/consultants zijn op het juiste niveau gecertificeerd en volgen de ‘best-practices’ voor installatie, configuratie en onderhoud zoals de fabrikanten die voorschrijven. Daarnaast ontwikkelt Proact eigen best-practices op basis van (inter)nationele projecten.