WAN-optimalisatie

Uw WAN even snel in Schiedam als in Singapore

Uw infrastructuur is verspreid over centrale datacenters, op replicatie-sites, remote offices, home offices, private of publieke clouds en laptops. Dat zorgt gemakkelijk voor performance-problemen. U lost deze op door de Steelhead-appliances van Riverbed in te zetten. Deze geven alle remote applicaties en -gebruikers buiten de hoofdlocatie dezelfde performance als op de hoofdlocatie zonder te investeren in Wide Area Networks (WAN’s), bandbreedte, infrastructuur en beheer op remote locaties.

Proact beschikt over Riverbed-consultants met de hoogst mogelijke technische certificering en jarenlange ervaring in het leveren van grootschalige Riverbed-oplossingen voor remote offices en WAN-optimalisatie.

De voordelen

 • Sterk verbeterde performance op afstand

  Sterk verbeterde performance op afstand

  Met Riverbed Steelhead®-appliances versnellen applicaties en data-transfers via Wide Area Networks en hybride netwerken. De appliances vormen zo de basis voor remote offices, consolidatie, private cloud-implementaties, disaster recovery en server- en desktopvirtualisatie over meerdere locaties.

 • Geen servers meer nodig op kleine locaties

  Geen servers meer nodig op kleine locaties

  Met Virtual Services Platform biedt u VMware aan vanaf de Riverbed-appliance, waardoor u op kleinere locaties geen servers meer nodig hebt om toch lokale Active Directory-services of specifieke applicaties te draaien.

 • Ook als Virtual Machine leverbaar

  Ook als Virtual Machine leverbaar

  VGeen rackruimte beschikbaar? Virtual Steelhead™-software levert dezelfde functionaliteit als de appliance, maar dan in de vorm van een virtual machine.

 • Performanceverbetering voor laptopgebruikers

  Performanceverbetering voor laptopgebruikers

  Steelhead Mobile-software versnelt de performance voor remote-laptopgebruikers. Mobiele werknemers hebben daarmee altijd de beste connectie, ongeacht hun locatie.

 • Remote servers en storage te kostbaar?

  Remote servers en storage te kostbaar?

  Riverbed Granite®-appliances geven gebruikers en applicaties directe block-based toegang tot centrale storage- en serverinfrastructuren. Infrastructuur, beheer en datamanagement vinden centraal plaats, zonder dat remote gebruikers dit merken.

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS

Reinier de Graaf Groep Adix Fokker Aerostructures