Storage

Zonder data geen business

Server-, desktop- en applicatie-virtualisatie, end user computing, big data, private cloud, collaboration, software-defined infrastructuur. Allen leiden allen tot een belangrijke conclusie: centrale storage is en blijft voor veel organisaties kritiek. Uw data is uw belangrijkste bezit, maar gezien de complexiteit van storage wordt één vraag steeds actueler: gaat u het zelf doen of afnemen als dienst?

Proact biedt oplossingen van EMC (VNX, Isilon, VMAX, VPLEX), NetApp (FAS en E-series), Simplivity, Cisco (UCS & Whiptail) en heeft sinds 1994 ervaring in het implementeren, onderhouden en beheren van de meest complexe data opslag omgevingen.

De voordelen

Beschikbaar als dienst  

Beschikbaar als dienst

Met Storage-as-a-Service levert Proact opslagcapaciteit naar verbruik en beheren wij uw data voor u. Vanuit uw datacenter, dat van ons, of op basis van een mix van beide.

Flash voor betere prestaties  

Flash voor betere prestaties

Flash-storage, in combinatie met deduplicatie en compressie, zorgt voor sterke performance-verbeteringen van uw data opslag.

Vereenvoudigd beheer  

Vereenvoudigd beheer

Hoe u hypervisor- en snapshotintegratie, replicatie, converged infrastructuur, clustering, deduplicatie, Flash en datamanagement inzet, bepaalt in hoge mate uw beheerlast.

Scale out, always on  

Scale out, always on

Scale out- en cluster-oplossingen als NetApp Clustered ONTAP en EMC Isilon bieden een hoge mate van flexibiliteit in scaling, performance-optimalisatie, migratie en beschikbaarheid.

Kracht van file-protocollen  

Kracht van file-protocollen

File-protocollen als NFS en SMB (CIFS) bieden vaak meer flexibiliteit met een lagere beheerlast voor toepassingen als Hyper-V, VMware, Exchange, SQL, Oracle en SAP.

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS

Reinier de Graaf Groep Fokker Aerostructures Adix