Data Recovery

Data Recovery: hoe goed bent u beschermd?

Backup & DR

Een redundante infrastructuur met gedegen back-up & restore- en disaster recovery-mogelijkheden heeft slechts één doel: maximale beschikbaarheid van en toegang tot data en applicaties. Bij een eventuele calamiteit is het zaak impact en schade zo beperkt mogelijk te houden. 

Weinig organisaties vallen tegenwoordig niet in de 24x7-categorie. Stringentere RPO- en RTO-doelen vragen om een scherpe afstemming tussen back-up- en disaster recovery-tools. Een juiste mix van back-up software, -medium, -policies, snapshotting, replicatie, mirroring of clustering geven maximale bescherming tegen logische en fysieke calamiteiten. 

Om de beheercomplexiteit te verminderen, besluiten veel organisaties Disaster-Recovery- of Backup-as-a-Service in te zetten. Deze service is inzetbaar op de eigen locatie, in de datacenters van Proact of op beide locaties. Proact is één van de weinige integrators waarbij u uw gehele dataprotectie & recovery in de cloud kunt onderbrengen dan wel door ons op afstand kunt laten beheren.

Voor Tips en Tricks, casestudies en best practices download het eBook:

Klik hier voor het Commvault eBook: “Hoe haalt u meer waarde uit uw back-updata?….De antwoorden van een moderne ‘back-up hero’”.

U profiteert van:

Kortere backuptijden   Kortere backuptijden door optimalisatie van tools, policies en productkeuze
Ontzorgd   Ontzorging door selectieve uitbesteding  van backup en/of DR
integratie   Vereenvoudig beheer door integratie van storage-, uitwijk- en backup toolsets
uitwijk   Betrouwbare en periodiek geteste uitwijkoplossingen
  Voldoen aan de RPO- en RTO tijden van de organisatie

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS

Antonius Ziekenhuis Fokker Aerostructures Grieg Star Shipping