Converged datacenter infrastructure

Maak kennis met het dreamteam: NetApp/EMC + Cisco UCS + VMware/Hyper-V

In het datacenter zoekt u efficiëntie en effectiviteit. Die zijn vaak ver te zoeken door slecht op elkaar afgestemde componenten. Een converged data center infrastructure-platform biedt hiervoor dé oplossing. Zo’n platform bestaat uit gestandaardiseerde bouwstenen van storage-, server-, netwerkcomponenten en hypervisors. Het systeem is gevalideerd en getest, zodat u snel aan de slag kunt en profiteert van een efficiënt scale-out concept. Proact maakt voor dit type platforms gebruik van de technologie van marktleiders als NetApp en EMC (storage), Cisco (networking en beheer) en VMware of Microsoft (virtualisatie). EMC biedt oplossingen in de vorm van zijn VSPEX- en VBLOCK-platforms. NetApp is bekend van de FlexPod-systemen.

Voor Tips en Tricks, casestudies en best practices download de eBooks:De voordelen

 

FlexPod as a Service  

Flexpod-as-a-service

Met FlexPod-as-a-Service neemt u FlexPod van NetApp af als een dienst. Dat kan private of shared, vanuit uw eigen datacenter of vanuit dat van ons. Proact beheert de omgeving remote en u rekent af naar verbruik.

Validated Design  

Validated design

De componenten binnen NetApp FlexPod, EMC VSPEX of VCE VBlock zijn door de leveranciers onderling uitvoerig getest en op elkaar afgestemd.

Geen fingerpointing  

Geen ‘fingerpointing’

Proact Premium Support biedt een centraal onderhoudscontract en aanspreekpunt voor uw converged IT-infrastructuur via een 24x7 lokale Nederlandse helpdesk. U wordt bij een storing niet van het kastje naar de muur gestuurd, maar meteen geholpen.

Korte implementatietijden  

Korte implementatietijden

Een pre-gevalideerde infrastructuur op basis van best-of-breed technologieën van NetApp, EMC, Cisco, VMware en Microsoft verkort niet alleen implementatietijden maar ook de kans op (interoperabiliteits-)fouten.

Dieverse toepassingsgebieden  

Diverse toepassingsgebieden

Een converged data center infrastructure is bij uitstek geschikt voor virtuele desktops, applicatievirtualisatie, Private Cloud (Software-defined Data Center, servervirtualisatie) en applicatie-infrastructuren (bijv. messaging, databases, analytics en ERP)

Voorspelbaar schalen  

Voorspelbaar schalen met standaard bouwblokken

Doordat netwerk, compute en storage één organisch geheel vormen, schaalt u snel en voorspelbaar op in gestandaardiseerde drielaagse bouwblokken.

Vereenvoudigd beheer  

Vereenvoudigd beheer

Uw IT-infrastructuur wordt inzichtelijk van applicatie tot en met opslag. Automation vindt plaats op basis van policies en service levels. Orchestration zorgt voor de integratie met workflows en businessprocessen.

Snelheid  

Snelheid

U kunt resources snel beschikbaar stellen en zo direct inspelen op nieuwe eisen en wensen uit de organisatie.

Kostenverlaging  

Kostenverlaging

U verlaagt uw operationele kosten door vereenvoudigd beheer en uw investeringskosten door efficiënter gebruik van compute-, netwerk- en storage-resources.

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS

Adix Reinier de Graaf Groep Fokker Aerostructures