Big Data

Business intelligence en Big Data: it’s all about Volume, Variety en Velocity

Van data informatie maken. Daar gaat het om bij Big Data-analyse. Hoe speelt u in op Volume (hoeveelheid), Variety (diversiteit van gestructureerde en ongestructureerde data) en Velocity? Duidelijk is in ieder geval dat data snel beschikbaar moet zijn zodat u profiteert van real-time Data Driven Decision Making. Proact levert Big Data Analytics-oplossingen op basis van EMC Pivotal en NetApp E-series voor geavanceerde data-analyse.

De voordelen

 • EMC Pivotal

  EMC Pivotal: de gecombineerde kracht van drie IT-giganten

  Pivotal combineert de kracht van EMC, VMware en GE. Ruim 1.500 ontwikkelaars en data-scientists beschikken over een van de grootste Hadoop Proof of Concept-clusters ter wereld voor BI-oplossingen.

 • beker voor goede prestaties

  Ongeëvenaarde prestaties: honderd tot zeshonderd keer sneller

  De HAWQ-technologie van Pivotal is een combinatie van de analytische databaseoplossing van Greenplum en het Apache Hadoop-framework. Het resultaat is honderd tot zeshonderd keer meer verwerkingssnelheid, afhankelijk van het type workload.

 • Naadloze integratie

  Naadloze integratie tussen Greenplum en Hadoop

  Pivotal HD van EMC is een Apache Hadoop-distributie die een native integratie verzorgt tussen de Massively Parallel Processing-databasetechnologie van EMC Greenplum en het Apache Hadoop-framework.

 • Kalender check

  Toekomstvast

  EMC Pivotal HD-oplossingen zijn geschikt voor realtime datacollectie en -delivery en kunnen omgaan met gestructureerde én ongestructureerde data.

 • Grafiek geeft extreme schaalbaarheid aan

  Extreem schaalbare onderliggende storage: Isilon

  Het Isilon-storagesysteem voorziet in native Hadoop-integratie en schaalt tot tientallen petabytes in een enkel file-system.

 • Meedere schakel opties

  Compute- en storagelaag schalen onafhankelijk van elkaar

  In tegenstelling tot diverse appliance-concepten zoals die van Teradata en Oracle Exadata zijn de compute- en storagelaag bij Pivotal onafhankelijk van elkaar te schalen.

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS

Fokker Aerostructures Reinier de Graaf Groep Adix