Archivering

Archivering is meer dan tiering

Kosten verlagen, back-ups ontlasten, compliancy? Wat de reden ook is om data te archiveren, het mag de gebruikerservaring nooit nadelig beïnvloeden. Daarnaast is data-migratie - het verplaatsen van data tussen twee verschillende opslaglagen - niet hetzelfde als digitaal archiveren.

Er is meer nodig: de business en de IT-afdeling moeten samen de waarde van diverse soorten data in kaart brengen. Welke applicaties hebben welke performance, welke beschikbaarheid en bewaartermijnen zijn nodig voor het digitaal archief? Archivering stelt hoge eisen aan storage. Die moet schaalbaar zijn, de juiste performance leveren, zorgen voor data-integriteit en migratie en redundantie ondersteunen. Proact biedt diverse archiveringsoplossingen op basis van technologie van EMC en Commvault.

Voor Tips en Tricks, casestudies en best practices download het eBook:

Klik hier voor het Commvault eBook

De voordelen

 • Afneembaar als dienst

  Af te nemen als dienst

  Met onze Archiving-as-a-Service verzorgen wij uw volledige archivering: op locatie, in onze datacenters of een mix van beide.

 • Back-upvrij

  Back-upvrij

  Door statische data te archiveren naar een back-upvrij platform, ontlast u de reguliere back-up-omgeving aanzienlijk.

 • Compliant

  Compliant

  Het toepassen van metadata en objectgebaseerde opslag garandeert de integriteit van data en biedt al dan niet in combinatie met WORM (Write Once, Read Many) de basis voor compliancy.

 • Back-up en archief in één

  Back-up en archief in één

  Met de centrale catalogus voor back-up- en archiefdata van Commvault Simpana hoeft u data slecht één keer te verplaatsen. Dat zorgt voor minder netwerkbelasting en snellere doorloop.

 • Lagere beheerlast

  Lagere beheerlast

  Slimme scale-out archiveringsoplossingen elimineren volumemanagement, zijn self-provisioning en self-healing en hebben daardoor weinig beheer nodig.

 • Schaalbaar tot petabytes

  Schaalbaar tot petabytes

  Archiving-as-a-Service van Proact is optimaal schaalbaar. U loopt nooit tegen capaciteitsbeperkingen aan.

DELIVERING CUSTOMER SUCCESS

Fokker Aerostructures TDC